|     |   Kirjaudu sisään

Nyt puhutaan kotiväkivallasta!

Avon kampanjoi maailmanlaajuisesti kotiväkivaltaa vastaan. Työ parantaa naisten elinolosuhteita ympäri maailmaa.

Nyt on sinun vuorosi! Suomessa Avonin kampanjan tuotolla tuetaan Naisten Linja Suomessa ry:n työtä väkivaltaa kokeneiden naisten auttamiseksi.

Naisten Linja on neuvonta- ja tukipalvelu väkivaltaa tai sen uhkaa kokeneille naisille ja tytöille. Naisten Linja kuuntelee, tukee ja antaa tietoa väkivallasta ja siitä selviytymisestä. Puhelin- ja nettipalveluiden kautta naiset ja tytöt voivat kysyä väkivallasta, purkaa kokemuksiaan ja saada neuvoja ja tukea vaikeiden elämäntilanteiden ratkaisemiseen. Palvelut ovat maksuttomia ja luottamuksellisia ja perustuvat koulutettujen, asialle omistautuneiden vapaaehtoisten työhön.

Keskusteluapu on monelle soittajalle ensimmäinen askel väkivallasta selviytymiseksi ja ratkaisujen löytämiseksi omaan elämäntilanteeseen. "Fyysiset vammat eivät välttämättä ole väkivallan yleisin tai haitallisin seuraus", sanoo Naisten Linjan toiminnanjohtaja Tanja Noponen. "Hyvin suuri osa soittajista puhuu väkivallan pitkäaikaisista, henkisistä vaikutuksista: pelosta, häpeästä, masennuksesta ja itsetunnon heikkenemisestä."

"Puhelinauttamiselle olisi kysyntää enemmän kuin pystymme tuottamaan. Siksi Avonin kautta saamamme tuki on työllemme erittäin arvokasta", Noponen korostaa.

Ostamalla Avonin hyväntekeväisyyskoruja olet mukana tekemässä konkreettista työtä väkivaltaa kokeneiden naisten auttamiseksi. Vuosina 2008-2012 tuotti hyväntekeväisyystuotteiden myynti Naisten Linjalle 9375 €. Tule mukaan kasvattamaan summaa!

Naisten Linja www.naistenlinja.fi päivystää ma-pe klo 16-20 numerossa 0800 02400.

Naisten Netti www.naistennetti.fi vastaa väkivaltaa kokeneiden naisten ja tyttöjen kysymyksiin sähköisesti.

Omat rajani www.omatrajani.fi on 13–18 -vuotiaiden tyttöjen oma tietopaketti ja keskustelupaikka seurustelusta, omista rajoista ja väkivallan tunnistamisesta.

Lähde sinäkin taistoon naisiin kohdistuvaa väkivaltaa vastaan ja anna tukesi Naisten Linjalle ostamalla Avonin hyväntekeväisyys-koru!

lähetä sivu kaverillesi

 • Hyväntekeväisyyskaulakoru
   
  Pituus: 42-51 cm. Riipus 1,8 cm
  Tuotenumero: 1572 7
  Hinta: 8,00 €
   
 • Hyväntekeväisyysrannekoru Tuotenumero: 4931 2

  Normaalihinta: 5,00 €
  Lahjoitusosuus: 2,00 €
 • Hyväntekeväisyyssormus Koko 6 – 01248
  Koko 8 – 1274 0
  Koko 10 – 0128 9

  Hinta: 9,00 €
  Lahjoitusosuus: 3,00 €
   
 • Hyväntekeväisyyskorvakorut Tuotenumero: 3935 4
  Normaalihinta: 5,00 €
   
 • Hyväntekeväisyyskorvakorut Tuotenumero: 1998 4
  Normaalihinta: 6,00 €